به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی در نخستین کارگاه آموزشی سرمربیان و مربیان طرح صالحین سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور،که پیش از ظهر امروز در پادگان امام علی(ع) برگزار شد، به نقشه راه طلاب برای دستیابی به تمدن جهانی اسلامی اشاره کرد و افزود: باید مهمترین هدف نقشه راه طلاب ترویج تمدن اسلامی باشد.
وی با بیان این که برای رسیدن به این دو هدف متعالی باید به دو عرصه توجه ویژه داشته باشیم، تصریح کرد: عرصه های زیربنا یی و روبنای تمدن، هموار کننده مسیر برای رسیدن به هدف است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، با تاکید بر اینکه سبک زندگی اسلامی در عرصه زیربنایی تمدن قرار دارد خاطرنشان کرد: درعرصه روبنای تمدن نیز با موضوعاتی مثل اقتصاد، صنعت و سیاست خارجی مواجه است.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی با اشاره به اینکه طلاب باید درگیر مبانی تمدن باشند ابراز داشت: یکی از مهمترین موضوعات حلقههای صالحین، بسیج طلاب توجه ویژه به تمدن با شکوه اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به این که در عرصه مبانی تمدن با سه رقیب جهانی، منطقهای و داخلی مواجه هستیم، ابراز داشت: در سطح جهانی مهمترین رقیب اسلام ناب گفتمان لیبرالیستی است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، با اشاره به اینکه گفتمان لیبرالیستی در برخی از لایههای مسئولین دولت گذشته نفوذ پیدا کرده بود ابراز داشت: در دولت گذشته به جای کلمه اسلام بر انسان تأکید میکردند.
وی با اشاره به این که گفتمان اسلام آمریکایی در منطقه مطرح است، ابراز داشت: اسلام وهابیتگری در رأس اسلام آمریکایی قرار دارد که ارتباطی با اهل سنت ندارد بنابراین باید بین اهل سنت و وهابیت تفکیک قائل شد.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم تا در زمین دشمن بازی نکنیم، خاطرنشان کرد: وهابیت فرقهای مثل بهائیت است و باید مراقب باشیم تا وهابیون را معادل اهل سنت ندانیم.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی با تاکید بر این که وهابیت به جای تخریب قصرها، قبرها را نشانه گرفته است. ابراز داشت: زمانی که همه قصرها تخریب شود، خدا عبادت میشود.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، با اشاره به رقبای اسلام ناب در داخل کشور اظهار داشت: اسلام سکولار رقیبی برای اسلام ناب محمدی(ص) است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر این که تسامح و تساهل در حوزه عفاف و حجاب از مصادیق اسلام سکولاری در کشور است خاطرنشان کرد: برخی افراد قائل به اسلام حداقلی هستند.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی اظهار داشت: نمیشود با توجیه این که هر بدحجابی بی عفتی نیست، بدحجابی را ترویج کرد و از حجاب اسلامی فاصله گرفت.
وی با تاکید بر این که وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم تحقیقات و فناوری را نمیتوان به افراد معلومالحال حال سپرد اظهار داشت: حوزههای دانشی کشور باید مبتنی بر مبانی اسلامی باشند.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی بیانداشت:حلقههای صالحین بسیج طلاب باید مبانی اسلامی را منتشر کنند.
وی با تاکید بر این که از مهمترین مبانی اسلام تکنوکراتی، توسعه فناوری غربی بدون معنویت از اسلام است خاطرنشان کرد: آنها معتقد بر این هستند که اگر ضعفا و فقرا نیز در مسیر توسعه نابود شدند هیچ مشکلی وجود ندارد.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دیدار اخیر دولت یازدهم با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار تاکید کردند مخالف توسعه منهای عدالت هستیم.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی در ادامه با اشاره به این که یکی از مهمترین وظایف بسیج طلاب باید توجه ویژه بر سخنان مقام معظم رهبری باشد ابراز داشت: یکی از مشکلات ما بسیجیها این است که فکر میکنیم چون در مسیر اسلام ناب قرار داریم، نیازی به استفاده از بیانات رهبری نداریم.
وی گفتمان به گفتمان انجمن حجتیهایها اشاره کرد و تصریح کرد: متاسفانه برخی افراطیون به مقدسات اهل سنت توهین میکنند که این بر خلاف منویات رهبری است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر این که آمریکا به دنبال تقسیم کردن شیعیان به دو گروه ولایتی و برائتی است .
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی با تاکید بر این که باید مراقبت کرد تا این گروه افراطی داخل بسیج نشوند ابراز داشت: درحالی که برخی از مراجع عظام تقلید مخالف اینگونه بحثها هستند اما این گروههای افراطی خودشان را مریدان مراجع میدانند.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر این که کفرگویی در برخی هیأتهای مذهبی مشاهده میشود ابراز داشت: حق نداریم ائمه معصومین(ع) را از بشر بودن بالا ببریم و سرشت خدایی به آنها بدهیم.
حجتالاسلام و المسلمین تویسرکانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که بسیج طلاب روحانیون به عنوان علمدار جبهه مقاومت باید بحثهای چالشی را مطرح کنند، خاطرنشان کرد: کار اصلی ما روحانیون، تبیین اسلام ناب محمدی(ص) و تعیین آسیبها و نواقص گفتمانهای رقیب است.
انتهای پیام